Manetes de porc estofades amb sípia i pèsols

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa gran
Un cassó gran
Una cassola fonda metal·lica
Una espàtula de fusta
Un bufador
Un colador fí

Elaboració

Primerament, en un cassó amb aigua i un pessic de sal, bullim la sípia i quan és cuita la reservem. A part, en una cassola amb: aigua, una fulla de llorer, mitja ceba pelada, un grapat de grans de pebre negre i una branca d'api, coem les manetes de porc prèviament socarrimades amb el bufador, per treure els pels que puguin tenir.
Un cop cuites, les escorrem tot guardant una mica del brou de la cocció, i les reservem.
Seguidament, en una cassola de terrissa amb un raig d'oli, fregim: la ceba picolada, els alls aixafats, dues fulles de llorer i el sofregit de tomàquet.
Quan tot plegat és mig fregit, afegim un got de vi blanc, el brou de coure les mantes i deixem que arrenqui el bull uns deu minuts.
Tot seguit, afegim els pèsols. les manetes i la sípia tallada a trossos regulars, corregim de sal i deixem que cogui tot el conjunt uns quinze minuts més, fins que tot plegat és cuit i ja ho podrem servir a taula en la mateixa cassola amb un plat de fusta a sota per no cremar la taula.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se