Bacalhau à bras

Categoria:
Típica de: Portugal
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Bullir el bacallà 10 minuts amb aigua. Escórrer i deixar que es refredi, llavors treure-li la pell i les espines.
En una cassola que no s'enganxi tirem oli i, quan sigui calent, la ceba tallada a daus petits. Quan sigui transparent, hi afegim l'all picat i el llorer. Ho tapem i deixem que es faci el sofregit ben poc a poc.
En aquest moment podem batre els ous.
Quan estigui tot cuitet, però sense torrar-se, hi aboquem el bacallà net i esquixat, i remenem perquè es barregi tot.
Seguidament, hi posem les patates fregides tipus palla i seguim remenant vigilant que no s'enganxi. I, quan estiguin ben incorporades, els ous batuts amb el foc ben fluix i sense deixar de remenar amb una cullera de fusta.
Quan els ous s'hagin incorporat i cuit (no han de quedar, però, massa secs), ho aboquem en una safata i ho decorem amb el julivert fresc picat i olives negres.
Recepta tradicional portuguesa per llepar-se els dits!

20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se