Rap mossàrab

Categoria:

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola de fang

Elaboració

Pelar les cebes i les pastanagues, i picar-les ben fines.
Sofregir-ho en una cassola de fang, amb una mica d'oli.
Passar els pinyons i les panses per la paella, fins que quedin dauradets (compte que no es cremin)
Netejar bé el rap, assaonar-lo amb sal i enfarinar-lo.
Seguidament el fregim amb oli, daurant-lo d'ambdós costats.
Afegir el rap fregit a la cassola amb les cebes i la pastanaga, afegir les passes i els pinyons, i una mica de conyac.
Tapar el rap amb fumet de peix i cuinar-ho tot junt uns 15 minuts més.
Serviu-ho amb la mateixa cassola de fang.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se