Rap mossàrab
Categoria:
Ingredients
- 2 kg de rap
- 1 litre de fumet de peix
- 100 g de ceba
- 100 g de pastanaga
- 30 g de panses de Corint
- 15 g de pinyons
- 100 g de farina
- Una mica de conyac
- Oli de oliva
- Sal
Utensilis
Una cassola de fang
Elaboració
Pelar les cebes i les pastanagues, i picar-les ben fines.
Sofregir-ho en una cassola de fang, amb una mica d'oli.
Passar els pinyons i les panses per la paella, fins que quedin dauradets (compte que no es cremin)
Netejar bé el rap, assaonar-lo amb sal i enfarinar-lo.
Seguidament el fregim amb oli, daurant-lo d'ambdós costats.
Afegir el rap fregit a la cassola amb les cebes i la pastanaga, afegir les passes i els pinyons, i una mica de conyac.
Tapar el rap amb fumet de peix i cuinar-ho tot junt uns 15 minuts més.
Serviu-ho amb la mateixa cassola de fang.
Comparteix aquesta recepta: