Pollastre amb prunes

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Plat típic per Nadal.
tallar el pollastre a trossos i posarlo a la cassola amb oli, salpebrarlo. Tapar i deixa coure amb foc mig durant uns 10 minuts.
Afegir els alls , el vi blanc , el moscatell i el tomàquet, deixar amb foc minim 35 minuts.
Posar les prunes amb aigua perque s' estobin una mica.
cuan han pasat els 30 minuts treure els alls i el tomàquet i afegir les prunes sense l' aigua, deixar coure 5 minuts més amb la cassola destapada.

50min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se