Truita amb faves, formatge i farigola

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Cuina les faves al vapor durant 2 minuts a 100 graus i passa directament en aigua freda.
Elimina la pell.
Bat els ous i agrega el formatge d'ovella tallat en escates fines, les faves pelades, la sal i el pebre i barreja bé.
Escalfa una paella d'uns 24 cm de diàmetre, amb una mica d'oli d'oliva.
Un cop ha agafat temperatura, afegeix la barreja d'ou.
Estira suaument amb una cullera el compost de les vores de la paella cap a l'interior durant uns 30 segons i deixa que la truita es faci en el mateix costat durant aproximadament uns 4 minuts.
Dona la volta amb l'ajuda d'un plat pla, millor si és lleugerament oliat i cou durant altres 2 minuts.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se