Confitura de tomàquet

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

Pelar les tomaques. (amb el pelador o raspant la pell amb un ganivet sense serreta, es pelen fàcilment)
Treure les llavors i trossejar.
Coure en una cassola de fons gruixut una 15 minuts a foc suau. Afegir el suc de llimona i el sucre i remenar.
Deixar com una hora a foc suau, remenant de tant en tant fins que quedi espessa, com caramelitzada.
Si la voleu molt fina, triturar quan encara és calenta.

1h 30min

Notes

Ideal per fer pastissos o per esmorzars damunt d'una torrada amb mantega.Mmmm!!
Heu de treure totes les llavors. Si en queda alguna, al començar a coure com que deixa anar suc, és fàcil treure-les.
Si us queda massa líquida, al final afegir 2 fulls de gelatina prèviament deixats en remull uns 5 minuts


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se