Vinagreta de mostassa de Dijón

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

10 racions

Utensilis

Un bol de vidre gran
Un batedor de varetes
Un biberó gran de plàstic

Elaboració

En un bol de vidre fiquem: el suc de mitja llimona, un polsim de sal i pebre negre, dues cullerades de mostassa de Dijón, i un raig de vinagre de poma, i seguidament ho batem amb el batedor de varetes, tot afegint oli d'oliva, fins que tenim la quantitat de vinagreta que desitgem, i un cop feta, la fiquem en un biberó gran de plàstic, i la reservem fins que la necessitem.

45min

Notes

Aquesta vinagreta és molt adient per tot tipus d'amanides.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se