Parmentier d'escalivada

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

8 racions

Utensilis

Una premsadora (passapurés)
Una safata pel forn
Un bol de vidre gran
Una espàtula de fusta
Un casso gran
Un atuell de plàstica amb tapa

Elaboració

Primerament, fem l'escalivada com explico a la meva recepta, i un cop feta, la netegem i reservem.
Seguidament, bullim les patates amb pell, i quan ja són ben toves, les pelem, les tallem a trossos i les passem per la premsadora juntament amb l'escalivada, a un bol de vidre, ho remenem ben remenat, i tot seguit ho posem en el cassó on acabarem de fer el parmentier.
Fiquem el cassó amb el foc baix, afegim un raig de nata líquida, un polsim de sal i un polsim de nou moscada, anem remenant, fins que ja tenim fet el parmentier, i ho guardem en un atuell amb tapa, fins que el necessitem fer servir.

1h 30min

Notes

Aquesta recepta, tant ens pot servir com a guarnició, com a un primer plat.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se