Coc amb taronja confitada i xocolata

Categoria:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Ingredients

8 racions

Elaboració

Confitem la taronja:Tallem una taronja a rodantxes primetes, les posem en un pot cobert d'aigua amb tres cullerades de sucre.
Ho deixem a foc ben baixet fins que vegeu que gairebé s'ha begut tot el líquid (entre tres quarts d'hora i una hora).
Posem les rodantxes, sense gens de suc, en un plat i ho deixem un parell de dies perquè s'assequin una mica.
Després ja les podeu fer servir o conservar-les en un pot de vidre, ben tapades.

Ara ja podem fer el coc:

Amb la batedora barregem tots els ingredients seguint aquest ordre, ous, sucre, mantega, llet, farina barrejada amb el llevat.
Tallem la taronja confitada a dauets i la barregem amb els trossets de xocolata, ho enfarinem una mica i ho aboquem a la massa.
Tindrem un motlle, en el meu cas de corona, preparat perquè no s'enganxi i hi abocarem la massa que posarem a coure, al forn preescalfat a 200º uns 40-45 minuts.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se