Coc amb taronja confitada i xocolata
Categoria:
Recepta per forn
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- *
- Un parell de taronges grosses
- *
- Mitja rajola de xocolata 70%
- *
- 3ous
- *
- 100g de mantega (en pomada)
- *
- 1 got de llet (mida got de vi)
- *
- 200g de sucre
- *
- 200g de farina
- *
- 1 sobre de llevat
Elaboració
Confitem la taronja:Tallem una taronja a rodantxes primetes, les posem en un pot cobert d'aigua amb tres cullerades de sucre.
Ho deixem a foc ben baixet fins que vegeu que gairebé s'ha begut tot el líquid (entre tres quarts d'hora i una hora).
Posem les rodantxes, sense gens de suc, en un plat i ho deixem un parell de dies perquè s'assequin una mica.
Després ja les podeu fer servir o conservar-les en un pot de vidre, ben tapades.
Ara ja podem fer el coc:
Amb la batedora barregem tots els ingredients seguint aquest ordre, ous, sucre, mantega, llet, farina barrejada amb el llevat.
Tallem la taronja confitada a dauets i la barregem amb els trossets de xocolata, ho enfarinem una mica i ho aboquem a la massa.
Tindrem un motlle, en el meu cas de corona, preparat perquè no s'enganxi i hi abocarem la massa que posarem a coure, al forn preescalfat a 200º uns 40-45 minuts.
Comparteix aquesta recepta: