Magdalenes d'aranja
Categoria:
Ingredients
- Mitja toronja de fer suc, en pell i tot (aixo si, le heu de rentar be al raig del aigua i en sabó)
- 4 ous
- 200 gr de sucre
- 200 gr de oli de girasol
- 200 gr de farina
- 1 sobre de llevadura química (Royal)
- 1 pesic de sal
- Sucre per posar al demunt.
Utensilis
Forn
Batedora
Papers especials de magdalena
Elaboració
Triturem l'aranja en un aparell potent tipu Thermomix, Turmix o similar.
Al mateix bol afegim els ous i el sucre lo batem 3 minuts a 37º i 3 minuts sense temperatura, si el batedor no te opció de temperatura lo batrem 6 minuts a temperatura ambient, ha de quedat muntat, que agafe molt d'aire.
Després posem el oli i lo batem lo just per incorporar-ho uns segons momes.
Posem la farina mezclada en la llevadura i lo barreixem també lo minim uns segons serà suficient.Reposar una mica.
Escalfem lo forn a 250º, quant estige calent les posarem al damunt un polsim de sucre i les enfornarem, als 3 minuts baixen la temperatura del forn a 220º i les temin uns 15 18 minuts (cada forn te el seu truquillo) han de quedar dauradetes.
Comparteix aquesta recepta: