Magdalenes d'aranja

Categoria:

Ingredients

Utensilis

Forn
Batedora
Papers especials de magdalena

Elaboració

Triturem l'aranja en un aparell potent tipu Thermomix, Turmix o similar.
Al mateix bol afegim els ous i el sucre lo batem 3 minuts a 37º i 3 minuts sense temperatura, si el batedor no te opció de temperatura lo batrem 6 minuts a temperatura ambient, ha de quedat muntat, que agafe molt d'aire.
Després posem el oli i lo batem lo just per incorporar-ho uns segons momes.
Posem la farina mezclada en la llevadura i lo barreixem també lo minim uns segons serà suficient.Reposar una mica.
Escalfem lo forn a 250º, quant estige calent les posarem al damunt un polsim de sucre i les enfornarem, als 3 minuts baixen la temperatura del forn a 220º i les temin uns 15 18 minuts (cada forn te el seu truquillo) han de quedar dauradetes.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se