Croquetes de llenties

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

Per començar, triturem l'albergínia i el carbassó crus i les llenties cuites fins a obtenir una pasta prou consistent mentre afegim espècies al gust (jo recomano cúrcuma, all, curry, oli de sèsam....)
A continuació, elaborem croquetes que haurien de ser d'uns 5 cm de llarg per 2cm d'ample i les arrebossem directament (sense ou perquè és una recepta vegana) amb el pa ratllat col·locant-les damunt d'una plata apta per al forn prèviament untada amb oli.
Finalment, les deixarem coure fins que el pa ratllat agafi un color daurat i comprovem que punxant-les ens surt el cobert net.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se