Faves a la pagesa

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola metàl·lica fonda
Una escorredora
Una cassola de terrissa gran
Uns estalvis de vímet

Elaboració

En una cassola fonda posem: aigua, un pessic de sal, una fulla de llorer, mitja ceba pelada, una branca d'api, i un brot de julivert, i fem que arrenqui el bull, i tot seguit hi afegim les faves, i les deixem coure a foc mitjà, fins que estiguin cuites al nostre gust.
A continuació, en una cassola de terrissa amb un raig d'oli d'oliva, fregim: la cansalada viada tallada a trossos menuts, juntament amb les cebes tendres picades, els alls tendres picats, una fulla de llorer, i un brot de menta fresca.
Quan tot plegat és ben sofregit, hi afegim un cullerot de sofregit de tomàquet i mig got de moscatell, i deixem que redueixi.
A continuació, hi afegim dos cullerots del brou de coure les faves (colat), i deixem que cogui uns dotze minuts, corregim de sal, tot seguit hi afegim les faves i la botifarra tallada en rodanxes, ho remenem amb les nanses de la cassola, i deixem que s'acabi de coure tot plegat uns dotze minuts, apaguem el foc i deixem que reposi cinc minuts, abans de servir-ho a taula amb la mateixa cassola amb uns estalvis a sota.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se