Tomàquet "concasé"

Aquest tomàquet és una preparació jo diria que fonamental a la cuina, per preparar molts tipus de plats.

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

10 racions

Utensilis

Una cassola metàl·lica fonda
Una paella gran
Un atuell amb tapa
Una espàtula de fusta

Elaboració

En una cassola fonda amb aigua i sal, quan arrenqui a bullir escaldem els tomàquets amb una creu feta amb un ganivet a la part de dalt, uns cinc minuts, i tot seguit els deixem refredar, els pelem i els tallem en dues meitats, i els espremem per treure totes les llavors i deixant tant sols la part més dura.
A continuació, piquem els tomàquets amb un ganivet en una brunesa menuda, i tot seguit els saltem en una paella amb un raig d'oli d'oliva, salpebrats durant uns set minuts, els deixem refredar, els posem en l'atuell amb tapa, i i els podem guardar a la nevera fins el moment de fer-los servir.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se