Xampinyons arrebossats

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

8 racions

Utensilis

Una paella gran
Un bol de vidre gran
Dos safates planes de plàstic
Una safata plana amb un paper de cuina
Una aranya de filferro

Elaboració

Primerament, netegem els xampinyons i els tallem en làmines de tres milimetres de gruix (aproximadament) els salpebrem, els passem per farina, ou batut i pa ratllat, i els fregim fins que estiguin ben fregits i daurats, i amb l'aranya de filferro els anem posant en una safata plana amb un paper de cuina, per que deixin anar l'excés d'oli.
Seguidament, ja els podrem fer servir per allò que vulguem, ja sigui per fer un aperitiu, com a guarnició, o fins i tot com a primer plat.

45min

Notes

Aquesta recepta, tant pot servir: com a guarnició, com aperitiu, o com a primer plat.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se