Flams de cava

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Utensilis

Una safata fonda pel forn
Sis flameres de mida mitjana
Un cassó gran
Una batedora elèctrica
Un batedor de varetes

Elaboració

Primerament agafem les flameres, repartim el caramel en el fons i les reservem.
Seguidament, en un cassó gran posem: l'ampolla de cava, la pell de taronja, la pell de llimona, la canyella i la mel, i deixem que arrenqui el bull a foc mitjà, i tot seguit ho deixem refredar.
A continuació, afegim els ous, i tot seguit passem la batedora elèctrica i ho batem. Retirem les pells i la canyella, i omplim les flameres fins a dalt del tot, les posem a la safata fonda amb un full de paper de diari en el fons, tot seguit omplim la safata amb aigua freda fins a la meitat de les flameres, ho posem en el forn a 180º, durant quaranta minuts, passat aquest temps els retirem del forn, i deixem que refredin i els posem a la nevera, fins el moment de servir-los a taula.

1h 30min

Notes

Si trobeu que la barreja del cava un cop bullida no és prou dolça, podeu afegir-hi una mica de sucre.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se