Pastís de tonyina

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Utensilis

Motllo de plumb cake

Elaboració

Engrassem un motllo de plumb cake i cobrim el fons amb una capa de pa.
Cobrim el pa amb una capa de tomàquet fregit, una capa de tonyina esmicolada, ou dur ratllat i una capa de maionesa.
Posem una altra capa de pa i pressionem amb la ma perquè quedi ben impregnat.
Posem una altra capa amb el mateix farcit, posem la capa de pa i tornem a pressionar.
Si es vol, es pot fer una altra capa, però amb dues ja queda bé.
Acabem sempre amb una capa de pa, que untarem amb tomàquet fregit.
Fiquem el pastís a la nevera i el deixem reposar, com a mínim 1 hora.
També el podem fer el dia abans, així quedarà mes impregnat.
Tallem l'enciam en juliana.
Desmotllem el pastís, el cobrim amb maionesa i li posem per sobre l'enciam tallat en juliana.
El decorem amb rodanxes d'ou dur, que haurem reservat, i amb unes tires de pebrot vermell.

30min

Notes

Aquest pastís és ideal per l'estiu i la primavera, però jo el faig tot l'any. Sempre queda molt bé.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se