Pastís de Sant Jordi

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Utensilis

Una flamera millor de vidre, i una safata de servir bonica.

Elaboració

Posarem una primera capa de pa de motlle (tres llesques).
Seguidament, posarem una capa de salsa rosa, variants talladets petits i gambes.
Una segona capa de pa de motlle.
Després, maionesa, pernil salat tallat petitó, i olives tallades pel mig.
Una tercera capa de pa de motlle.
Una capa de maionesa, ou dur ratllat, pebrot de llauna tallat petitó, i gambes novament.
Acabarem amb una capa de pa de motlle.
Ho deixarem unes hores a la nevera, perquè s'ajuntin els gustos.
Ho desmotllarem, i ho posarem en una safata de servir.
Hi posarem per sobre maionesa, tapant tot el motlle, i enciam a trossets.
Ho decorarem amb pebrot, ou dur, variants i olives, (a gust)

45min

Notes

Aquest pastís, es pot fer per Sant Jordi. Formarem les quatre barres amb el pebrot, i farem una rosa amb la pell d'una tomaca madura. Queda molt bonic.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se