Magrana amb moscatell

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

4 racions

Utensilis

Copes de vidre o cristall.

Elaboració

Anirem treient els grans de la magrana amb paciència.
Ho repartirem en quatre copes de gelat.
Hi afegirem una cullerada de sucre a cadascuna.
Finalment, hi tirarem el moscatell, i ho reservarem a la nevera fins l'hora de servir-ho.

30min

Notes

En aquesta recepta, també es pot suplir el moscatell per suc de taronja, si hi ha criatures petites a taula.
En el moment de servir-ho, ho podem adornar amb una rodanxa de taronja o unes fulletes de menta.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se