Aletes de pollastre amb pebrots de Padròn

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Netegem les aletes (sucarrimem), les salem i empebrem, les posem a la cassola amb oli, quan agafin color, i posem els alls amb la pela (no la cabeça sencera) Remenem i a poca estona afegim les cebas, tallades (en forma de barco) Quan veiem que tot plegat ja te color, i afegim els pebrots de Padron, nets i amb la tija tallada.
Quan tot ja te un color enfosquit, afegim el conya, tapem i faci el xup-xup una estona mes, fins que l'alcohol del brandy s'evapori.
Rectifiquem de sal i pebre.

1h

Notes

No poso la quantitat d'aletes,..tot depent de la gana de cadascú. Es un plat molt bo i económic.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se