Fricandó de Vedella

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

8 racions

Utensilis

Cassola

Elaboració

Posem el bistecs de bou a (amaçarà) amb sal, oli, canyella en pols, conyac i pebre negre (tota la nit a la nevera).
L'endemà s'enfarinen els bistecs, es passen per oli en una paella i es reserven.
Agafem en una cassola, i posem oli i fem el sofregit amb alls, cebes, tomàquets, oli i sal.
Tot seguit afegim els bistecs de bou i 1/2 litre de brou de carn.
Quan arrenca a bullir, hi afegim els pèsols i rovellons.
En una paella fregim 4 alls, 2 llesques de pa i les avellanes.
Quan està fet, ho piquem tot, ho afegim a la cassola i ho deixem coure fins que estigui al punt.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se