Coc Ràpid de Casa

Categoria:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

4 racions

Utensilis

Tamissador: perquè la farina quedi ben airejada i no es fagin grumolls. En el cas que no tingueu un tamissador podeu utilitzar un colador.

Elaboració

Engeguem el forn a una temperatura de 150ºC perquè es vagi escalfant mentre preparem el pastís.
Aboquem el contingut del iogurt en un recipient on barrejarem la resta d'ingredients. Netegem i eixuguem el mateix pot del iogurt perquè no s'hi enganxin la resta d'ingredients ja que el farem servir de mesura.
Afegim els ous al iogurt i dues mesures de iogurt plenes de sucre i ho remenem. Barregem la farina (3 mesures de iogurt) amb la llevadura, i ho passem pel tamissador, ho incorporem a la mescla anterior i seguim barrejant. Afegim l'oli de gira-sol, el sucre avainillat i un polset de sal. Remenem bé fins que tots els ingredients quedin ben barrejats, el millor és fer-ho amb un batedor de varetes manual.
Escampem mantega o oli per la superfície del motlle i ho empolsem amb farina, per evitar que el coc s'enganxi a les parets.
Aboquem la mescla al motlle i el posem al forn, el situem a mitja alçada, entre 150 i 170ºC (si el vostre forn disposa de l'opció de ventilador amb escalfor a dalt i baix la seleccioneu).
El temps aproximat de cocció és de 45 minuts tot i que és relatiu al tipus de forn i la potència. Quan ens sembli que ja està cuit punxem la massa, si traiem el punxó sec el pastís està llest, sinó s'haurà de coure una mica més.

55min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se