Quiche de gambes

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Estén la massa damunt de una superfície lleugerament estirada i forre 4 motlles petits para quiches.
Punxa-la lleugerament amb una forquilla, tapa-la amb paper de plata. Posa-la el forn a 200º durant 10 minuts.
Mentrestant, fondrem en una cassola la margarina, i afegirem la ceba i la sofregirem a foc lent durant 3 minuts.
Posem els ous el matò la crema de llet i el julivert en un bol, salpebrem al teu gust i ho remenem ben fort.Afegirem la ceba i les gambàs. Tot seguit anirem a omplir els 4 motlles.
Introduir dins el forn a temperatura mitja (175º) durant 20 minuts.Adornarem amb el julivert ben petit.

1h

Notes

Es serveix ben calent.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se