Bunyols de bacallà

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Utensilis

Una paella i un recipient de vidre per a fer la pasta o massa.

Elaboració

Farem una pasta espessa amb l'ou, farina, la llet, el bacallà i l'all i julivert, amb una mica de sal.
(Posarem la farina que prengui la pasta, fins que quedi espessa).
Posarem una paella al foc, amb abundant oli d'oliva.
Amb una cullera de postres, anirem agafant la pasta i tirant-la dins l'oli calent, fins que els bunyols estiguin rossos. (Vigilar amb la temperatura de l'oli, donat que, si és molt calent, es rossegen de fora, però queden cruus de dins).

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se