Pastís de carbassó

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Mini pímer

Elaboració

Fregir els carbassons amb la pell i la ceba tot tallat a trossos.
Quan està tou escorre-ho.
Batre tres ous en un bol.
Posar al bol els carbassons i la ceba
Posar la terrina de Philadelfia
Triturar-ho amb el pímer.
Posar tot en un motlle de silicona allargat, prèviament untat amb farina de galeta.
Posar el motlle al forn a 170 graus.
Al cap de mitja hora provar amb un punxó si el pastís ha cuallat.
El punxó ha de sortir sec.

1h

Notes

Es pot acompanyar amb enciam i tomàquets xerri


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se