Boles de peix, patata i formatge

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

3 racions

Elaboració

Bullirem la patata fins que estigui feta i al final hi afegirem el lluç durant uns dos minuts.
Ho colarem i en un bol barregerem la patata, el lluç, l'ou, els formatgets, la sal i el pebre i una mica de nou moscada ratllada.
Farem boletes i les arrebossarem.
Fregirem amb oli d'oliva i les posarem en un plat amb paper de cuina perquè no quedin olioses.

30min

Notes

Aquesta recepta me la donar fa molts anys el pediatra de les meves filles quan eren petites.
La petita no menjava gaire bé i el metge em va dir que cuinés amb amor i ella s'ho menjaria.
Em va dir que era molt jove i havia d'aprendre a cuinar amb delicadesa perquè així educaven els nens el paladar.
Encara recordo com, pas a pas, em dictava com ho havia de fer.
M'assembla que va ser la primera classe de cuina, fora de casa, que vaig tenir.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se