Pasta amb xampinyons en salsa de anxoves

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Itàlia → Roma
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Netegem bé els xampinyons i els rentem sota el raig d'aigua .., els laminem, (es poden usar els que ja vénen laminats), els saltegem en l'oli i reservem.
Piquem els filets d'anxoves i els posem a la mateixa paella amb la salsa beixamel i la nata líquida.
Deixem que es barregi bé, tirem la salsa en un bol, passem la batedora amb compte, perquè es lliguin bé tots els ingredients, i tornem a posar la salsa a la paella.
Afegim els xampinyons, salpebrem i deixem que es facin uns 5 minuts.
Bolquem en una font per a forn amb la pasta, espolsem formatge ratllat i gratinem.
Servir calents.

30min

Notes

Es pot usar qualsevol tipus de pasta


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se