Pollastre a la pinya

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Daurem el pollastre en l'oli d'oliva i li tirem la sal i el pebre que sigui necessària. Reservem.
En un bol trossegem la ceba i els pebrots i en el mateix oli d'oliva del pollastre ofeguem tot això, afegint-li l'all picat.
Quan veiem que està tot bé ofegat, partim les rodanxes de la llauna de pinya en trossos diminuts i les barregem amb la ceba i els pebrots, amb una mica de suc de pinya.
Ara ens queda ofegar uns quatre minuts, escampar sal i el pebre blanc i de caiena. Preparem una safata de forn i afegim a ella aquesta barreja, col.locant els trossos de pollastre sobre.
Afegim el got i mig de brou de pollastre sobre la font.
Finalment introduïm la safata al nostre forn a 200 º C fins que vegem que està a punt i ben daurat.

Notes

Aquesta recepta es pot fer amb conill, gall dindi etc.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se