Mousse de xocolata negra amb aroma de cítrics

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:

Ingredients

4 racions

Elaboració

Elaboració:Es posa la xocolata a un cassó amb la mantega al bany Maria, es va remenant. Un cop fosa es deixa refredar.
Al mateix temps es posen les clares a punt de neu, ben fort, un cop ja son montades, s’afegeix el sucre poc a poc anant remenant, un cop absorbit, s’hi va afegint sense parar de remenar la xocolata i la mantega que ja haviem desfet.
Ho posem en copes o be en el plat de postre que servirem.
Rallem la llimona i la llima, anant amb compte que no rallem la part blanca que és amargant, només la pell. Ho posem per sobre, barejat o separat, veure les fotos, depen de l’efecte que volgueu fer, i afegim la taronja confitada.

Notes

Es un postre que si no fos per la mantega, no és gens pesant, de tota manera en porta molt poca.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se