Fricandó amb moixernons

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Salpebrem els bistecs, els enfarinem i els fregim amb oli ben calent. Un cop fregits, els posem en una cassola a part.
En el mateix oli, hi fem un sofregit de ceba.
Quan estigui ben rossa, hi posem el tomàquet ratllat.
Al cap de 5 minuts hi afegim una cullerada de farina i, tot seguit, hi flamegem el brandy i el xerès.
Hi posem el brou i ho deixem bullir 5 minuts.
Ho rectifiquem de sal i pebre i ho deixem bullir.
Quan tinguem la salsa feta, la retirem del foc i l’aboquem, passant-la pel colador xinès, damunt la carn.
Ho deixem bullir 30 minuts a foc mol suau, lh afegim els moixernons i la picada i ho fem bullir 30 minuts més.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se