Secrets d’Osona amb ratafia

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Torello
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

5 racions

Elaboració

Talleu les pomes a daus petits i ruixeu-les amb el suc de mitja llimona; trinxeu les nous i barregeu-les amb les pomes.
Obriu els secrets, deixant-los units, però, per la part més gruixuda, que quedin amb forma de llibre.
Farciu-los am buna part de la mescla de poma i nous –penseu a reservarne una mica–, enrotlleu-los i col•loqueu-los en una plata que pugui anar al forn.
Barregeu la poma i les nous que heu reservat amb el suc de l’altra mitja llimona, la ratafia i un raig d’oli i aboqueuho per damunt dels secrets amb un polsim de sal, pebre i orenga.
Introduïu la plata al forn, que haureu escalfat a 180 ºC, i la hi deixareu fins que la carn agafi un color daurat.
Amb la batedora, feu una salsa espessa amb oli i julivert.
Poseu ara un secret a cada plat, al costat una mica de mató i regueu-ho amb la salsa que ha quedat a la plata del forn.

Notes

Per donar-hi color, hi dibuixareu un cercle tot al voltant amb l’oli de julivert i hi posareu una branqueta de marialluïsa.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se