Mandonguilles de coliflor

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:

Ingredients

4 racions

Elaboració

Comencem tallant la coliflor a branquetes que rentarem bé i posarem a coure en aigua bullint durant uns 10 minuts; escórrer utilitzant un colador, aixafar amb una forquilla i deixar refredar.
En un bol batre 2 ous i afegir el formatge ratllat, 2 cullerades de pa ratllat, la coliflor i sal al gust, moure bé fins aconseguir una massa uniforme.
Modelar les mandonguilles amb aquesta massa (la mida no ha de superar el d'una nou) i anar passant per farina, un ou batut i pa ratllat.
Preparar una paella amb 6 cullerades d'oli d'oliva i fregir les mandonguilles donant-la volta perquè es fregeixin per tots els costats.
Posar-les en una font amb paper absorbent per eliminar l'excés de greix.
Preparar un paella gran amb 1 cullerada d'oli sofregiu l'all i les anxoves picades molt fines, posteriorment afegir el tomàquet triturat, salpebrar al gust i mantenir al foc durant 20 minuts remenant de tant en tant. Afegir les mandonguilles, els pinyons i les fulles de menta picades i coure al foc mig durant 2-3 minuts més

Notes

Se li poden afegir uns pèsols a la salsa de tomàquet


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se