Mongetes del ganxet amb morro i orella

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Dos dies abans de fer les mongetes posem la careta de porc amb sal i la fiquem a la nevera.
La nit abans posarem les mongetes a remull amb aigua.
Posem 1 litre d'aigua a l'olla a presió i coem la careta durant mitja hora.
Abans de coure la careta li haurem tret la sal superficial.
Obrim l'olla i treiem la careta per tallar-la a trossos més petits. La tornem a posar a l'olla.
Afegim la resta dels ingredients: les mongetes escorregudes, la ceba sencera, els alls sense pelar, el porro tallat en dos o tres trossos i el llorer.
Tanquem l'olla i ho deixem coure tot durant mitja hora més.
Tastem les mongetes i afegim sal, si cal.

1h

Notes

Jo acostumo a tenir trossos de careta ja salada al congelador i així la puc fer servir quan faig mongetes o caldo.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se