Salsa de fesols negres

Si t'agrada el menjar mexicà, avui anem a preparar la clàssica salsa de fesols del país del tequila. Podràs acompanyar tota mena d'aperitius mexicans de la forma més natural i casolana. No et preocupis pensant que no vas a trobar els ingredients necessaris per fer aquesta salsa, perquè no és així. En qualsevol supermercat podràs trobar tot el que necessites per a aquesta deliciosa salsa. És molt senzilla.

Categoria:
Típica de: Mèxic
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Començarem tallant i pelant els grans d'all.
Posarem en una paella amb oli a daurar els alls, o bé, si ens agafa a mà, ho farem al forn de la mateixa manera, posarem un recipient amb oli i cuinarem els alls a 200 graus durant 15 minuts,
D'altra banda, barrejarem els fesols negres amb el iogurt, a la qual cosa li afegirem la resta dels ingredients: el xili, la llima, el tabasco i els alls que acabem de daurar. Barrejarem tots els ingredients de manera que anem aconseguint una massa homogènia. Afegirem una mica d'oli per facilitar aquesta tasca. La salsa ha de quedar com una "pasta", perquè puguem mullar-hi els nostres tacs o les nostres quesadillas.
Finalment, afegirem una mica de sal, i el posarem en una salsera.

Notes


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se