Trifle de llimona
Categoria:
Tipus de plat: Púding
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 sobre de gelatina de llimona
- 1 tarrina de formatge tipus "Philadelphia"
- 200 g de nata líquida per a cuinar
- 1 paquet de melindros o bescuit
- 4 cullerades soperes de sucre
Elaboració
Desfarem la gelatina de llimona en aigua bullent (tal com indica el sobre).
Barregem tots els ingredients -excepte els melindros- amb la batedora.
Posem els melindros ben apretats en el fons d'un motlle i s'aboca la barreja per sobre.
No us amoïneu quan vegeu que els melindros pugen, al desenmotllar-los queden a sota.
Deixem refredar i ho posem a la nevera.
Serà molt més bo si el preparem el dia abans.
Notes
Aquest tipus de pastís no necessita cocció, bé només la preparació de la gelatina.
El resultat queda fantàstic i d'una gran vistositat.
Al Regne Unit el trifle, que es pot fer de diferents maneres, és típic del dia de Nadal.
També és ideal per acabar els àpats d'estiu.
Comparteix aquesta recepta: