Trifle de llimona

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Regne Unit
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

8 racions

Elaboració

Desfarem la gelatina de llimona en aigua bullent (tal com indica el sobre).
Barregem tots els ingredients -excepte els melindros- amb la batedora.
Posem els melindros ben apretats en el fons d'un motlle i s'aboca la barreja per sobre.
No us amoïneu quan vegeu que els melindros pugen, al desenmotllar-los queden a sota.
Deixem refredar i ho posem a la nevera.
Serà molt més bo si el preparem el dia abans.

10min

Notes

Aquest tipus de pastís no necessita cocció, bé només la preparació de la gelatina.
El resultat queda fantàstic i d'una gran vistositat.
Al Regne Unit el trifle, que es pot fer de diferents maneres, és típic del dia de Nadal.
També és ideal per acabar els àpats d'estiu.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se