Còctel Club (o granissat de cava i llimona)
Ingredients
- 1 llimona
- 1 llima
- 1 ampolla de cava
- 100 gr. de sucre llustre
- 50 gr. de sucre invertit
- Fulles de menta fresca
- Gel trinxat
- Per decorar - fulles de menta, rodanxa de llima
Elaboració
Netejar amb aigua la llima i la llimona. Tallar-les en 8 trossos (amb pell i tot)
Ficar els trossos de llima i llimona, els sucres, 2 fulles de menta i una mica de cava en un robot de cuina potent (thermomix o similar) apte per trinxar i contenir líquids. Trinxar-ho i deixar reposar 15 minuts.
Abocar-ho en un recipient (si es vol es pot filtrar en colador gruixut) i acabar de buidar l’ampolla de cava i el gel trinxat.
Barrejar i servir immediatament en copes de còctel. Decorar amb unes fulles de menta fresca i/o un tallet de llima
Comparteix aquesta recepta: