Còctel Club (o granissat de cava i llimona)

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:

Ingredients

6 racions

Elaboració

Netejar amb aigua la llima i la llimona. Tallar-les en 8 trossos (amb pell i tot)
Ficar els trossos de llima i llimona, els sucres, 2 fulles de menta i una mica de cava en un robot de cuina potent (thermomix o similar) apte per trinxar i contenir líquids. Trinxar-ho i deixar reposar 15 minuts.
Abocar-ho en un recipient (si es vol es pot filtrar en colador gruixut) i acabar de buidar l’ampolla de cava i el gel trinxat.
Barrejar i servir immediatament en copes de còctel. Decorar amb unes fulles de menta fresca i/o un tallet de llima

15min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se