Abadejo a l'estil grec

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Preescalfeu el forn a uns 260 graus.
En un bol petit, barrejar les cebes verdes, el julivert, l'oli, la farina, la pebre vermell dolç i la sal. i reservar a part.
En un plat per coure al forn, s'unta amb mantega i es posen els tomàquets, condimentar-lo amb l'alfàbrega, sal i pebre, i posar el peix a sobre.
Empolvorar amb la barreja de ceba verda. Coure al forn per 15 minuts i servir.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se