Pizza corça

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: França → Còrcega
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Talleu la ceba a talls fins i passeu-la per la paella.
Tireu una mica de sal i d’oli. Així que us comenci a quedar transparent ja la podeu treure.
Reserveu-la en un plat.
A banda prepareu el bacon que haureu de tallar a tires.
Talleu el formatge de cabra a talls. Agafeu la base de la pizza i escampeu la ceba.
A sobre poseu els talls rodons del formatge de cabra i al damunt els talls de bacon. Agafeu una cullerada de mel líquida i escampeu-la per la pizza.

35min

Notes

Com més generosos sigueu a l'hora de fer la pizza millor. Els ingredients que us he posat servirien per dues pizzes, però si no voleu menjar tant i la voleu fer per a dos poseu la mateixa quantitat de formatge, ceba i bacon en una sola base de pizza. Quedarà molt bona.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se