Coca de iogurt

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

Posar-ho en un bol i batreu amb la batedora o minipimer, menstrestant escalfar el forn a 200º.
Cuan estigui tota la massa ben fina posar-la en una plata per anar al forn previament folrada de paper al·lumini.
-10 minuts a 200º
-15 minuts a 150º, mes o menys depenent del forn, amb un escuradents es punxa al mig de la coca i si surt sec es que ja está cuita.

40min

Notes

es pot adornar amb pinyons, jo els paso per farina i els poso per sobre abans d' anar al forn.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se