Flam de sobre, amb rom, panses i pinyons

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

7 racions

Utensilis

Flameretes d'alumini o acer inoxidable.

Elaboració

Primer de tot, agafem les flameres i en el fons hi posem caramel líquid.
Seguidament, escaldem les panses i els pinyons, i posem: primer uns pinyons en el fons de les flameres, i després unes panses, i ho reservem.
En un cassó, posem la llet i el preparat del flam, en les mesures que ens indiquin en el sobre. Ho portem a ebullició tot remenant amb les varetes i no deixant de remenar.
Afegim un bon raig de rom, un tros de branca de canyella, un tros de pell de llimona, i un tros de pell de taronja. Seguim remenant, fins que espesseix.
A continuació, ho aboquem a les flameres i deixem que refredi.
Quan és fred, ho posem al frigorífic, fins el moment de servir-ho.
Quan desclavem els flams, veurem que a sobre queden els pinyons, després les panses, i seguidament el flam.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se