Magret d'ànec amb cebetes confitades i salsa agradolça de magrana

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

2 racions

Elaboració

Confitem les cebetes posant-les en una paella cobertes amb oli de girasol i deixant que es vagin fent a foc lent. Quan estiguin al punt reservar i mantenir-les calentes.
Fem la salsa agradolça de magrana. En una paella, hi posem un rajolí d'oli de girasol i fregim a foc lent els grans de la magrana donant voltes per tal que no es cremin. Quan veieu que han deixat suc, afagiu el vinagre balsàmic i continueu remanant. Quan veieu que ha reduit una quarta part, afagiu la mel de taronger i continueu remanant. Podeu apagar el foc quan veieu que ha reduit a la meitat.
Salpebreu el magret d'ànec i en una paella amb unes gotes d'oli de girasol, fregiu-lo just que quedi doraret per les dues bandes.

Ja podeu montar el plat:

Talleu el magret en rodanxes i les distribuiu en el plat. Afagiu les cebetes i adorneu amb la salsa agradolça.

Notes

Recepta d'invenció pròpia


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se