Pit de xai a la jardinera

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa gran

Elaboració

En una cassola de terrissa amb oli d'oliva, fregim : la ceba, els alls, el llorer, i els pebrots tallats a tires.
Seguidament, afegim : un raig de vi, un raig de conyac, i els grans de pebre negre.
Després, ho cobrim amb el brou, i hi afegim la bossa de farnat i quan és mig cuit, afegim els talls de pit salpebrats en cru, abaixem el foc, i deixem que cogui tot plegat, fins que estigui cuit, corregim de sal i ja ho podem servir.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se