Carbonada flamande

La carbonada flamande, també anomenada à la flamande, és un guisat de vedella i ceba flamenc, popular a Bèlgica i Flandes francesa.

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Bèlgica → Flandes
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

6 racions

Elaboració

Agafem els talls de carn, els salem, els enfarinem, els fregim en una paella amb oli d'oliva, i quan són fregits, els reservem.
En una cassola fonda, fregim: les cebes, els alls, els bolets tallats a juliana, el llorer, les pastanagues, i la cansalada fresca, tallada a trossos menuts.
Quan tot plegat és cuit, afegim les dues cerveses, i un bon raig de vi blanc.
Seguidament, posem tota aquesta bressa en una safata fonda, per anar al forn, hi posem la carn al damunt cobrint la bressa, i ho enfornem a 180º, fins que la carn, és cuita.
A part, pelem les pomes, els hi traiem el cor, i les tallem a rodelles de tres centímetres de gruix, aproximadament.
Seguidament, cobrim tota la carn amb les pomes, ho tornem a enfornar, i quan veiem que les pomes ja estan daurades, ja ho podrem servir a taula.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se