Peres al vi

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Barrejar tots els ingredients, amb el vi, i l'anís estrellat en un casso.
Afegeix les peres, i porta a ebullició.
Redueix el foc a baix.
Tapa les peres i coure amb calor suau, durant uns 20 minuts.
Aparteu el casso, afegir les bosses de te, i deixa refredar les peres en el líquid.
Traieu les peres i retirar les bosses de te,
Deixeu reduir el líquid restant fin que espesi una mica, coleu i retireu el casso a un costat.
Servir les peres amb gelat i ruixar amb la salsa del casso

Notes

Aquest postre es pot fer tambe amb prunes seques amb pinyol


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se