Marmita de bonitol típica de Laredo

Categoria:
Típica de: Espanya → Cantabria
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

En una cassola es posa l'oli juntament amb les cebes, pebrots verds i els alls, tot pelat i molt picat.
Es posa al foc i es deixa daurar lentament fins que agafi un to torrat.
Es pelen les patates i es piquen en trossos mitjans (entrescades) és a dir començar a tallar el tros i un cop iniciat tirar del ganivet cap amunt que trenqui la patata i es tira a la cassola.
Es van remenant lentament fins que les patates quedin farinoses.
A continuació s'agrega aigua fins que cobreixi les patates, el llorer, els pebrots choriceros, que hauran estat en remull unes 6 hores, un pessic de pebre i la sal necessària.
Netejar el bonitol de pells, espines i parts vermelles i picar a trossets petits.
Quan les patates estiguin cuites s'agrega el bonitol i es deixa coure 5 minuts.
Un cop retirada la cassola del foc s'uneixen les 2 cullerades de tomàquet fet, es deixa reposar 10 minuts i llest per servir


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se