Spaghetti picants a la Siciliana

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Dessalar les anxoves directament sota l'aixeta, treure les espines i trossejar-les.
En una cassola amb l'oli i la mantega sofregir a foc molt suau els alls, tallats a rodanxes.
A continuació afegir les anxoves mantenint el foc molt baix.
Incorporar les olives negres sense pinyol, les tàperes i la polpa dels tomàquets trossejada.
Deixar coure durant uns minuts.
Abans de retirar del foc, assaonar amb sal i pebre, afegir el trosset de bitxo, abundant julivert picat i un pessic de orenga.
A part coure la pasta al dente en abundant aigua bullint, lleugerament salada, remenant de tant en tant durant la cocció.
Escorreu, abocar en una safata de servir i condimentar amb la salsa preparada. Servir de seguida.

20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se