Torradetes de ceba melada amb formatge de cabra

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Delta d'lebre
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Pelem les cebes i les tallem ben fines. Coem en una paella i a foc lent
la ceba tallada amb força oli i una mica de sal, un cop cuita (a de quedar
transparent i tendra) la colem per treure'n l'excés d'oli i tornen a posar-la
a la paella. Hi afegim un raig de vi i la mantenim a foc lent fins que sigui
daurada.
Afegim les dues cullerades de mel i seguim removent a foc lent fins que quedi totalment
dissolta. Tallem 12 llesques de pa ben fines i les torrem, a sobre hi posem la ceba
una rodantxa de formatge de cabra i ho gratinem fins que el formatge sigui daurat.
Les servim calentes

40min

Notes

Les podem acompanyar amb una mica d'amanida de diferents tipus d'enciams


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se