Escalivada per la Diada
Categoria:
Tipus de plat: Amanida
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Una albergínia grossa
- Un pebrot vermell gros
- Sal
- Oli d'oliva
- Deu filets d'anxova, de llauna
- Pebre negre en pols
- Deu olives farcides d'anxova
Elaboració
Primer de tot, escalivem l'albergínia i el pebrot. Un cop cuits, els pelem i els tallem a tires. Tot seguit, en un plat ben bonic, anem posant les tires, fent la figura de les quatre barres, Després, emboliquem les olives amb un filet d'anxova, i els anem posant voregant el plat. Un cop fet això, posem un polsim de sal,un polsim de pebre negre, i un rajoli d'oli, i ja tenim el plat llest per servir a taula.
Notes
Un cop escalivats el pebrot i l'albegínia, és recomanable, embolicar-los amb paper de diari, abans de pelar-los.
Aquesta recepta, també la podem fer per Sant Jordi.
Comparteix aquesta recepta: