Amanida de cigrons amb fruits del mar

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Primer de tot, deixeu una estona amb aigua les escopinyes o cloïsses, per tal que puguin deixar anar la possible sorra que puguin tenir.
Seguidament netegeu els musclos i els obriu. Obriu tambè les escopinyes i en treieu les closques de tot.
Passeu per la paella la sipia tallada a daus petits i després els popets o calamarsons mirant que no portin l'ungla o pluma llarga. Un cop ho tingueu fregit, reserveu-ho, deixant-ho refredar.
Peleu i talleu en dos o tres trossos els llagostins. Per últim, esmicoleu l'enciam i el saleu suaument.

1h

Notes

Per servir-ho, preneu una safata adient, posant en primer lloc l'enciam ben escampat, barrejat amb els cigrons, i a sobre hi aneu distribuint els musclos, les escopinyes o cloïsses, la sípia, els popets o calamarsons i els llagostins tallats a trossos. Ho regueu tot plegat amb una vinagreta que fareu amb l'oli, una mica de sal, el suc de la llimona i una mica de pebre negre...


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se