Truita d'escarola

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Utensilis

Una paella , un batedor manual, una escorredora i un ganivet.

Elaboració

Netegem l'escarola i la rentem i escorrem. Posem una paella al foc amb oli a escalfar.
Netegem ,pelem i tallem a trossos els alls tendres.
Posem l'escarola i els alls tendres a la paella a saltar fins que sigui tot ros.
Mentrestant batem els ous en un bol.
Un cop estigui a punt l'escarola i els alls, ho afegim al bol, salem al gust i aboquem a la paella.
Procedim a fer la truita de la manera tradicional.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se