Flam de Mató

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Dificultat: Inexperts

Ingredients

9 racions

Elaboració

Amb quatre cullerades de sucre, es prepara el caramel tot desfent-lo dins un cassó, fins que sigui ben ros. S'ha de treure del foc quan comenci a tenir color, ja s'acaba de fer al mateix cassó en pocs segons,si el cremem massa amargaria i no valdria res.
Es reparteix al fons d’un motlle rectangular o en diferents motlles individuals.
En un bol, s’hi barreja el mató, el sobre de quallada, el sucre i la nata líquida, i es tritura (depenent de la textura que busqueu ho podeu fer amb un túrmix o amb una batedora de varilles si voleu que surti més granulat).
Tot seguit, s’incorpora la llet, i es torna a barrejar.
S’aboca la mescla al motlle on hem posat abans el caramel i es cou al bany Maria dins el forn a 180ºC durant 30 minuts.
Surt del forn sense quallar, però ho acaba fent a la nevera.
Es deixa refredar i es reserva a la nevera fins al moment de servir.

15min

Notes

Podeu fer una mica més de caramel i estendre'l sobre un paper vegetal de forn fent ratlles, cercles o formes. Un cop fred sera una decoració cruixent i ben original.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se